VÁNOCE NA SVATBĚ

Vánoce jsou časem radosti, splněných přání, ale především blízkosti a lásky, nevidím tedy jediný důvod, proč bychom se jimi nemohli inspirovat právě při návrhu svatební výzdoby.

Teprve jako svatební agentka jsem si uvědomila, že celkovou atmosféru svatby tvoří ty nejdrobnější detaily. Počínaje grafikou a písmem na svatebním oznámení, přes kytičku v klopě saka, popelník na bistro stolku až po ubrousek prostřený na svatební tabuli. Aby svatba byla dokonalá, je třeba promýšlet každý detail oděvu, prostoru i svatební výzdoby. Zbožňuji chvíli, kdy těsně před příchodem svatebčanů obcházím prostory svatby a kontroluji, zda je vše na pravém místě, ve správných barvách a dobře připraveno.

A tuto chvíli mám ráda i na Vánocích. Nazdobím stromeček, zavěsím girlandy na okno, do váz umístím vánoční řetazy a ozdoby, na lustr pověsím jmelí, zapálím svíčky na adventním věnci, pustím koledy a těším se, až se každý, kdo vejde do vyšperkované místnosti, nadchne vánoční atmosférou stejně tak, jako já. Pro každý detail.

A protože vánoce jsou časem radosti, splněných přání, ale především blízkosti a lásky, nevidím jediný důvod, proč bychom se jimi nemohli inspirovat právě při návrhu svatební výzdoby.

{greenweddingshoes.com / citrusandorange.blogspot.ca / theknottybride.com / bowtiesandbliss.com / stumbleupon.com / omgimgettingmarried.com}

Sdílení

Diskuze

comments powered by Disqus

↑ nahoru