Uletí nebo neuletí?

Inspirováni stylem Karla Schwarzenberga přicházíme s motýlkovou inspirací pro ženichy, svědky a mládence.

Karel Schwarzenbegr s červeným motýlkem

Ať se kouknu, kam se kouknu, všude na mě vybafne Miloš nebo Karel, dva rozporuplní kandidáti na prezidenta, jak v názorech, tak stylu. A právě styl Karla Schwarzenberga mě inspiroval k napsání série článků o motýlcích.

Ačkoliv se o motýlku na wikipedii dočtete, že jde o variantu kravaty, rozhodně není tak často užívaným módním doplňkem. S aktuálním návratem elegantní módy i pro volný čas se ale vrací také sláva motýlku.

Jedna starší svatební tradice říká: „Ženich by neměl nosit motýlka, aby nevěstě neuletěl“, pokud však nejste pověrčiví a máte rádi nevšední styl, může Vám k němu motýlek dopomoci. I na svatbě. (A pokud přeci jen dáte na pověry, co kdybyste do motýlků přesvědčili mládence?)

Ženich v černém obleku s černým motýlkemŽenich s oranžovým motýlkemŽenich s tmavomodrým motýlkemŽenich s kostkovaným černobílým motýlkemŽenich se žlutým motýlkem s puntíkyŽenich s květovaným motýlkemŽenich s fialovým motýlkem
Ženich s motýlkem a mládenci

{radioleipzig.de / applebrides.com / beyondbeyond.co.uk / weddingbells.ca / fabyoubliss.com / pocketfulofdreams.co.uk / weddingomania.com / flyawaybride.com / modernweddingshawaii.com}

Sdílení

Diskuze

comments powered by Disqus

↑ nahoru