SVATEBNÍ POLIBEK

Dnes je Světový den polibku. A protože polibek ke svatbě neodmyslitelně patří, přinášíme krátký článek právě o něm.

Dnes je Světový den polibku. A protože polibek ke svatbě neodmyslitelně patří, přinášíme krátký článek právě o něm.

Na svatbách jsme již zažili mnohé: různé regiony přinášejí různé tradice. Někde zametají střepy, jinde nasazují nevěstě čepec, někde zakrajují dort, jinde zase lámou chleba… jedna tradice se však nemění. Tradice novomanželského políbení.

Za dobu mého působení v roli svatební agentky jsem vypozorovala, že novomanželský polibek lze málokdy jen tak odbýt letmou pusou, to Vám svatebčané neodpustí. Když, při nedávné královské svatbě, políbil princ William svou novomanželku jen krátce na balkoně Buckinghamského paláce, tisícový dav dal jasně najevo nespokojenost. „Polib jí znovu!“ hlásal. Teprve po delším a vášnivějším polibku prince Williama a princezny Kate propukli diváci v jásot.

Ze svatebního polibku netřeba být nervózní. Ať už je novomanželské políbení vášnivé, dlouhé, krátké nebo třeba s hollywoodským záklonem, důležité je jedině to, zda-li je upřímné. Pak si kouzelnou atmosféru tohoto okamžiku vychutnají svatebčané i sami novomanželé.

Ale také svatební fotograf/ka, jehož prst na spoušti už netrpělivě čeká, aby onu událost nepropásl. A právě od svatební fotografky přinášíme pár praktických tipů pro novomanželkou pusu… aneb jak si pojistit, aby byl polibek na fotografiích perfektní:

  • Než se políbíte, podívejte se navzájem do očí.
  • Nenaklánějte příliš hlavu ve snaze zabránit nárazu nosy.
  • Udržujte vaše ústa z větší části zavřená.
  • Při líbání ustaňte na několik sekund, aby fotograf mohl získat řadu fotografií (celou postavu i profily zblízka).
  • Po polibku se odtahujte pomalu a nebojte se ukázat svatebčanům emoce. Usmějte se na ně.
  • Není nic špatného na tom políbit se znovu, pokud na to máte chuť!

Líbající se novomanželé, záběr celých postavNovomanželé se líbají v hollywoodském záklonuSvatební polibek s objetím novomanželů

{freshfoto.cz / bridalmusings.com / allisonbessblog.com}

Sdílení

Diskuze

comments powered by Disqus

↑ nahoru